Vuosikokouksessa syksyisin kaikki jäsenemme valitsevat hallituksen jäsenet seuraavaksi vuodeksi.
Hallituksen tehtävänä on edistää yleiskokouksen vahvistaman toimintasuunnitelman mukaisesti yhdistyksen toimintaa. Yhdistykselle vahvistetaan myös vuosittain budjetti ja rahankäyttöä seurataan tilinpäätösten avulla.
Hallituksen tehtävänimikkeet täydennetään sivulle hallituksen järjestäytymiskokouksen jälkeen.
Kari Laalo, puheenjohtaja
IT-yrittäjä
Pähkinärinne
Koen, että jokaisella velvollisuus tehdä hyvää. Olen alkanut yhä enemmän huolestua maailman ja demokratian tilasta. Paikallisesti haluan vaikuttaa aktiivisen liikkumisen puolesta. Kävelyn ja pyöräilyn edellytyksiä on parannettava. Kaupungeissa kävelyn ja pyöräilyn täytyy olla etusijalla. Sillä tavalla rakennetaan ihmisille toimivaa kaupunkia. Vantaa on ihan oikea nykyaikainen kaupunki.
Sari Järveläinen
Tietotekniikan DI
Vantaa
Koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri ja sähköautomaatioinsinööri, opiskelen YAMK-tutkintoa Metropoliassa. Uteliaisuus ajaa ajamaan ja tutkimaan asioiden todellista olemusta, lähiluonnon, avoimuuden ja toisten tukemisen puolesta.
Sirpa ”Siru” Kauppinen
Ympäristötekniikan M.Sc. kaupunginvaltuutettu
Hämeenkylä
Olen ajanut mm. vanhusten kotipalvelun, hoivan ja kuntoutuksen parantamista, kaikille hyvää perusopetusta ja varhaiskasvatusta, poliitikkojen sidosten julkisuutta, sisäilmaongelmien ratkaisua, sujuvaa julkista liikennettä sekä lasten ja nuorten psykiatrian resursseja. Ilmastonmuutoksen torjunta tulee huomioida kaikessa päätöksenteossa.
Erityisen tärkeää ovat paikalliset lähimetsät ja polut sekä luonnon monimuotoisuus. Myös Myyrmäen katutaide ja kaikenlainen kulttuuri sykkii sielussa.
Mikko Korpela
Tietotekniikan DI
Pähkinärinne
Olen maalla kasvanut, opintojen kaupungistama ihminen ja vantaalainen vuodesta 2012. Nautin tietojenkäsittelystä, retkeilystä ja kulttuurista kohtuullisina annoksina.
Johanna Lätti
Vantaa
Tuomas Mutanen
Tekniikan tohtori, aivotutkija
Pähkinärinne
Tärkeimpänä tavoitteenani aluevaaleissa on järjestää Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen asukkaille kattavat sosiaali- terveydenhuollon lähipalvelut sekä turvata tähän työhön riittävät henkilöstöresurssit. Toimivat lähipalvelut tukevat ilmastonmuutoksen torjuntaa, sillä ne vähentävät yksityisautoilun tarvetta. Terveydenhuollosta ei tule säästää kitsastelemalla työntekijöiden palkoista tai työvoiman määrästä; palveluiden ulkoistaminen vuokratyövoimalle voi tulla huomattavasti omaa henkilökuntaa kalliimmaksi.
Heikki Räsänen
Vantaa